Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi on meille tärkeää.
Arvostamme vierailuasi verkkosivustollamme ja mielenkiintoasi tuotteitamme kohtaan. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi vieraillessasi verkkosivustollamme ja varmistamme, että rekisterinpitäjänä käsittelemme henkilötietoja turvallisesti.

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. Voit vierailla useimmilla verkkosivuilla antamatta tietoa itsestäsi. Joskus tarvitsemme kuitenkin tietoa tarjotaksemme pyytämiäsi palveluja, ja tämä tietosuojaseloste antaa tietoa tietojen keräämisestä ja käytöstä tällaisissa tilanteissa.

Henkilötietojen kerääminen
Keräämme myös tietoa laitteistostasi ja ohjelmistostasi. Nämä tiedot voivat olla muun muassa: IP-osoite, verkkoselaintyyppi, käyttöjärjestelmä, verkkotunnuksen nimi, käyttöaika ja viittaavat verkkosivuosoitteet. Näitä tietoja käytetään palvelun operoimiseen ja laadun ylläpitämiseen sekä yleisten tilastojen tarjoamiseen verkkosivustomme käytöstä.

Henkilötietojen käyttö
Käytämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
- Takaamaan, että palvelu täyttää tarpeesi.
- Tarjoamaan tuotteita ja palveluja, kuten uutiskirjeitä, erityistarjouksia ja muuta pyytämääsi tai ostamaasi tietoa.
- Auttamaan meitä luomaan ja julkaisemaan sinulle olennaista sisältöä.
-Pyydettäessä ilmoittamaan sinulle uusista tuotteista, erityistarjouksista, päivitetystä tiedosta ja muista uusista palveluista.

Henkilötietojen hallinta
Kun rekisteröidyt tai muuten annat meille henkilötietoja, emme jaa näitä tietoja kolmansille osapuolille ilman lupaasi, lukuun ottamatta mainitsemiamme rajoitettuja poikkeuksia. Tietoja käytetään vain yllä mainittuihin tarkoituksiin. Jos rekisteröidyt, kerrot meille, miten ja jos haluat meidän kommunikoivan kanssasi.

Pääsy henkilötietoihin
Annamme sinulle keinot varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos rekisteröidyt verkkosivustollemme, voit tarkastella tilauksesi yleiskatsausta milloin tahansa.

Klarna
Käytämme Klarnaa kassamme tarjoajana. Tämä tarkoittaa, että voimme siirtää henkilötietosi yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi hallita tilaustasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan rekisteriselosteen mukaisesti.

Evästeet
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle ainutlaatuisen ostokokemuksen. Jotkut näistä ovat välttämättömiä verkkokaupan toiminnan kannalta, kun taas toiset tarjoavat räätälöidyn kokemuksen.